Into Race Control is een team van gecertificeerde KNAF race-instructeurs

Wij coachen en adviseren beginnende en gevorderde coureurs vanuit onze jarenlange ervaring, en onze gedeelde passie voor de autosport. Veiligheid boven alles! Wij leren coureurs controle over wagenbeheersing en snelheid van de raceauto. Door groei van vertrouwen en veilige wagenbeheersing ben je in staat om snellere tijden kunnen rijden.

Into Race Control ‘The way to your best performance’

Maarten Jansen

CEO Into Race Control Nederland

Hi, Ik ben Maarten Jansen, oprichter/founder van Into Race Control.

Are you in Control?

Meer dan 30 jaar zit ik in de wereld van de Autosport, Ik heb heel veel races mogen rijden, in de mooiste auto’s op veel verschillende  circuit’s gereden.

Toen ik 5 jaar was en met mijn vader het circuit voor het eerst bezocht wilde ik , toen ik Jackie Stewart zag rijden ook racen, winnen en bokalen winnen, een droom voor mij was om Formule 1 coureur te worden of minimaal op het podium terecht te komen. Maar  hoe kom je daar, of wanneer win je een wedstrijd….

Dat weet ik inmiddels en nadat ik 1 maal kampioen geworden was, ben ik gevraagd als instructeur bij Rensportschool Zandvoort, de plek om te leren racen en je racelicentie te behalen. De laatste jaren geef ik steeds meer privé race coaching aan zowel ervaren als beginnende mannelijke als vrouwelijke coureurs. Wij (ons team van coaches) trainingen  beginnende/gevorderde coureurs om op hoger level willen racen en daardoor snellere tijden te rijden. 

Wij adviseren en begeleiden talenten en amateurs.

Ook organiseren wij een Race Experience/Event voor kleine groepen en bedrijven.

,

Moni Kuipers

CEO Into Race Control Germany

Moni has very long experience in Germany Motorsport.

Organisator Own competition in Karting races, has a lot contact in Motorsport and also business wise. 

 

It’s all about Passion!

Matty Plante

Via de kartsport, autosport en driften heeft Matty zich vanaf 2000 ontwikkeld tot allround race-instructeur op Zandvoort, Zolder, Assen en Spa-Francorchamps. Vanaf 2006 kwam daar instructiewerk bij voor de Duitse auto-industrie op o.a. de Nürburgring (BMW, Lotus, Porsche). Parallel werkt hij als banden-tester en vehicle dynamics engineer (VW, Hyundai i30 N-Performance en Wiesmann Gecko). Matty’s coaching stijl is persoonlijk, 1 op 1, waarbij het tempo wordt bepaald door de ervaring en opnamesnelheid van de cursist. Door live feedback wordt de rijder snel en veilig op een hoog niveau gebracht. Naast kennis van de circuits biedt inzicht in de technische aspecten en het weggedrag van de raceauto voordeel voor het ontwikkelen van een optimale rijstijl.

Sascha van Veen

Sascha van Veen (32 jaar) is 17 jaar actief als navigator in de Nederlandse Rallysport. De afgelopen 17 jaar heeft Sascha diverse top rijders genavigeerd in Nederland, Belgie en Duitsland. Naast optimale voorbereiding voor het rally evenement is coaching tijdens de klassementsproeven Sascha’s passie. Daarnaast kan hij startende equipe’s perfect helpen met het behalen van hun rallylicentie. Naast rijders coachen kan hij ook navigatoren helpen om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Sascha heeft afgelopen 17 jaar onder andere in Mitsubishi’s, Subaru’s, en BMW’ers (er weg halen) genavigeerd. Daarnaast ook in diverse snelle voorwielaangedreven auto’s.