Into Race Control is een team van gecertificeerde KNAF race-instructeurs

Wij coachen en adviseren beginnende en gevorderde coureurs vanuit onze jarenlange ervaring, en onze gedeelde passie voor de autosport. Veiligheid boven alles! Wij leren coureurs controle over wagenbeheersing en snelheid van de raceauto. Door groei van vertrouwen en veilige wagenbeheersing ben je in staat om snellere tijden kunnen rijden.

Into Race Control ‘The way to your best performance’

Maarten Jansen

CEO Into Race Control Nederland

Bedenker en eigenaar.

Al meer dan 40 jaar ben ik actief als coureur in diverse race klassen. Mijn start was de Formule Ford, Opel Ascona Cup, Citroën AX Cup, BMW Compact cup, Seat Ibiza Endurance cup, BMW E30 cup. Nadat ik een aantal kampioenschappen gewonnen had als instructeur gevraagd bij Rensportschool Zandvoort, de plek om je racelicentie te behalen. Inmiddels geef ik al 15 jaar privé race coaching aan zowel ervaren mannelijke als vrouwelijke coureurs. Trainingen aan beginnende coureurs die op een hoger niveau willen racen en een snellere tijden willen halen. Events, een race experience organiseren wij voor zowel kleine en middel grote organisaties en verbinden we deze organisaties aan de autosport via relatiemarketing. We organiseren diverse bedrijfsevents en teambuildingsessies, gecombineerd met een actieve circuit experience.

Mijn motto:

Volg je passie en leef je mooiste leven. Tot snel Maarten!

Moni Kuipers

CEO Into Race Control Germany

Monika Kuipers

More than 20 years experience in Germany Motorsport, organiser  Karting Events, Germany Motorsport Events and also Historic Motorsport. 

Moni is reponsible for Motorsport in hole of Germany

Gecertificeerde Race Coaches/Instructeurs

Matty Plante

Via de kartsport, autosport en driften heeft Matty zich vanaf 2000 ontwikkeld tot allround race-instructeur op Zandvoort, Zolder, Assen en Spa-Francorchamps. Vanaf 2006 kwam daar instructiewerk bij voor de Duitse auto-industrie op o.a. de Nürburgring (BMW, Lotus, Porsche). Parallel werkt hij als banden-tester en vehicle dynamics engineer (VW, Hyundai i30 N-Performance en Wiesmann Gecko). Matty’s coaching stijl is persoonlijk, 1 op 1, waarbij het tempo wordt bepaald door de ervaring en opnamesnelheid van de cursist. Door live feedback wordt de rijder snel en veilig op een hoog niveau gebracht. Naast kennis van de circuits biedt inzicht in de technische aspecten en het weggedrag van de raceauto voordeel voor het ontwikkelen van een optimale rijstijl.

Sascha van Veen

Sascha van Veen (32 jaar) is 17 jaar actief als navigator in de Nederlandse Rallysport. De afgelopen 17 jaar heeft Sascha diverse top rijders genavigeerd in Nederland, Belgie en Duitsland. Naast optimale voorbereiding voor het rally evenement is coaching tijdens de klassementsproeven Sascha’s passie. Daarnaast kan hij startende equipe’s perfect helpen met het behalen van hun rallylicentie. Naast rijders coachen kan hij ook navigatoren helpen om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Sascha heeft afgelopen 17 jaar onder andere in Mitsubishi’s, Subaru’s, en BMW’ers (er weg halen) genavigeerd. Daarnaast ook in diverse snelle voorwielaangedreven auto’s.