One to One drivers race coaching

Afhankelijk van uw ervaring en wensen, verzorgt Into Race Contol maatwerk begeleiding op en naast de baan. Het platform van Into Race Contol biedt u naast onze KNAF-gecertificeerde instructeurs, actieve sport-begeleiding en coaching op race-simulatoren.

Verhoogde rijvaardigheidstraining

Alle gevaarlijke noodsituaties met de auto worden tijdens deze training uitvoerig behandeld. Van een noodzakelijke uitwijkproef tot het corrigeren van overstuur. U gaat als ervaren- en (nog) zelfverzekerder automobilist, inclusief certificaat, huiswaarts aan het einde van de dag. Deze rijvaardigheidstraining is dan ook niet alleen heel leerzaam, maar ook super leuk om kado te doen!

Deze rijvaardigheidstraining is het hele jaar door te boeken vanaf 149,- euro voor een halve dag. Voor interesse neem contact met ons op.

Circuits

Training op verschillende circuits is mogelijk, zoals Zandvoort, Zolder, (Assen, Spa-Francourchamp en de Nürburgring op aanvraag). In alle gevallen staat het aanleren van een constant snelle en veilige race-stijl voorop, en uiteraard het perfectioneren van de circuit-kennis en optimalisatie van rondetijden.

Kijk hier voor data en beschikbare circuit dagen voor rijtrainingen en verhoogde rijvaardigheidstrainingen

 

Simulator Training

Race-simulatoren bieden een unieke mogelijkheid om in budget en zonder risico’s te racen in de meest uiteenlopende racewagens op circuits waar je normaal gesproken niet snel komt.

Inmiddels zijn er veel coureurs die online met anderen de strijd aangaan. Mooi daarbij is dat iedereen, afhankelijk van de raceklasse, over gelijk materiaal beschikt, en er dus gelijke kansen zijn om te winnen.

Maak kennis met het SIM-racen. Voor meer informatie en mogelijkheden neem vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaking

Wilt u kennis maken met Into Race Contol, onze werkwijze en instructeurs? Dit is het gehele jaar mogelijk op diverse circuits.

Deelname is mogelijk met een eigen voertuig. Daags voor de sessie neemt de instructeur telefonisch contact met u op. In een kort gesprek bespreken we de mogelijkheden en uw wensen en ideeën. De sessie wordt afgerond met een rapportage over rijdersniveau en advies.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Contact

Je kunt contact opnemen met Maarten Jansen:

Tel: +31 6 523 940 54 
Mail: info@intoracecontrol.nl